Declaraţie referitoare la utilizarea datelor personale (Confidenţialitate)

Când cineva vizitează un site Web, există multe posibilităţi de a înregistra datele vizitatorului. GRUPUL TROX acordă importanţă protecţiei datelor şi a creat un ghid propriu de protecţie a datelor, bazat pe legislaţia germană referitoare la protecţia datelor. Ne-am angajat să colectăm minimul de date posibil şi să garantăm cel mai înalt nivel de transparenţă posibil. De asemenea, garantăm protecţia completă a datelor dumneavoastră.

1. Colectarea datelor în cazul vizitării site-ului Web

Pe parcursul vizitării site-ului Web, datele personale sunt colectate numai în anumite puncte uşor de identificat, anume acolo unde vi se solicită să introduceţi datele utilizatorului în anumite câmpuri de înregistrare.

Orice altă accesare a paginilor GRUPULUI TROX rămâne anonimă. Nu utilizăm nicio metodă ascunsă de colectare a datelor, cum ar fi cookies. Când vizitaţi paginile GRUPULUI TROX, sunt înregistrate automat anumite date statistice, nepersonale. Aceste date includ ora şi durata accesului, şi identitatea calculatorului sub formă de pseudonim. Datele sunt înregistrate pentru a crea statistici referitoare la durata şi gradul de utilizare, şi numărul de pagini accesate lunar. Aceste date nu sunt individualizate şi nu sunt transmise către terţi, ci sunt utilizate numai pentru a îmbunătăţi site-ul.

2. Scopul utilizării datelor personale

Datele personale sunt necesare pentru a garanta stabilirea corectă a procedurii pentru care aţi introdus aceste date. Adresa dumneavoastră este necesară pentru înregistrarea pentru seminare, de exemplu, pentru a putea să vă trimitem documentaţia; ţara trebuie să fie indicată pentru cazul în care există reglementări speciale care trebuie să fie respectate în ţara respectivă. În toate cazurile, datele sunt utilizate numai pentru a vă identifica pe dumneavoastră în mod clar ca un client sau un client potenţial, astfel încât să putem comunica şi să vă oferim dumneavoastră şi companiei dumneavoastră informaţii relevante sau documentaţie (cum ar fi noutăţi, produse, liste). Nu există nicio altă utilizare a datelor. În special, nu efectuăm nicio evaluare personală a accesului dumneavoastră.

3. Salvarea datelor

GRUPUL TROX salvează datele introduse de dumneavoastră în formulare sau câmpuri. Următoarele date sunt înregistrate:  

Înregistrarea pentru seminare: Date referitoare la identitate (compania, numele şi prenumele), adresă (strada, localitatea, codul poştal), comunicaţii (număr de telefon, adresă e-mail) şi numele de utilizator şi parola alese de dumneavoastră. După înregistrarea iniţială, orice conectare ulterioară se efectuează pe baza numelui de utilizator şi parolei dumneavoastră. Datele dumneavoastră pot fi accesate numai de angajaţii care pregătesc seminarele sau se ocupă ulterior de acestea.

Înregistrarea la TROX NET: Date referitoare la identitate (compania, numărul de client, departamentul, numele şi prenumele), adresă (strada, localitatea, codul poştal, ţara), comunicaţii (limbă, număr de telefon, adresă e-mail). În cazul unei comenzi, se înregistrează ora, cantitatea şi numele clientului. În cazul unei comenzi, datele colectate sunt salvate în sistemul nostru de administrare a datelor clienţilor. Datele sunt utilizate pentru tratarea comenzii şi pentru a putea oferi asistenţă (fabricaţie, expediţie, facturare). De asemenea, datele comenzilor cu un număr de client colectiv sunt disponibile pentru toţi utilizatorii acestui număr de client colectiv, care accesează sistemul TROX NET.

Solicitările pentru service sunt transmise departamentelor corespunzătoare şi sunt tratate de acestea. Aici sunt utilizate numai datele necesare pentru a asigura o comunicaţie corespunzătoare (compania, numele, adresa, ţara şi adresa e-mail).

4. Accesul la date

Datele introduse de dumneavoastră în formularele de contact/câmpurile de înregistrare sunt utilizate numai pentru scopuri interne (de ex. pentru o comunicaţie corespunzătoare cu utilizatorul) şi nu sunt transmise către terţi.

5. Protecţia datelor

GRUPUL TROX protejează datele dumneavoastră în conformitate cu reglementările proprii de securitate informatică şi de protecţie a datelor, bazate pe legislaţia germană referitoare la protecţia datelor. Un responsabil extern pentru protecţia datelor verifică procedurile GRUPULUI TROX, pentru a asigura conformitatea cu dispoziţiile legale în vigoare.

Vă puteţi proteja datele introduse în sistemele de instruire şi TROX NET cu un nume de utilizator şi o parolă alese de dumneavoastră. Dacă transmiteţi datele dumneavoastră de acces la TROX NET altor angajaţi din firma dumneavoastră , trebuie să garantaţi că numai persoanele autorizate au acces la date. Dacă este necesar, puteţi modifica parola cu "Editare profil" sau, referitor la alte posibilităţi de acces contactaţi-ne la (eb@trox.de).

6. Ştergerea datelor

Puteţi şterge propriile date de acces (sistemele de instruire şi TROX NET) în orice moment.

Pentru aceasta, conectaţi-vă la contul dumneavoastră (click "Schimbare profil") şi ştergeţi datele din toate câmpurile. Înlocuiţi datele din aceste câmpuri utilizând semnul minus. Astfel, câmpurile nu mai pot fi citite iar datele sunt considerate ca şterse.

7. Informaţii referitoare la datele dumneavoastră, contact

Dacă doriţi să obţineţi de la GRUPUL TROX informaţii referitoare la datele dumneavoastră, puteţi contacta responsabilul cu protecţia datelor în orice moment. Acesta vă stă la dispoziţie pentru întrebări suplimentare referitoare la utilizarea datelor personale. Îl puteţi contacta prin e-mail la datenschutz@trox.de.

Distribuie pagina

Recomandaţi această pagină

Recomandaţi această pagină prin trimiterea unui link prin mail.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Distribuie pagina

Vă mulţumim pentru recomandare!

Recomandarea dumneavoastră a fost expediată şi va fi primită în curând.


Contact

Suntem aici pentru dumneavoastră

Visual contact Visual contact

Vă rugăm să exprimaţi mesajul dumneavoastră şi tipul de cerere
Tel.: +40 31 82 43 041 | Fax: +40 31 82 43 040

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Contact

Vă mulţumim pentru mesaj!

Visual contact Visual contact

Mesajul dumneavoastră este trimis şi va fi procesat în curând.
Departamentul nostru de Cereri Service o să vă contacteze în cel mai scurt timp Pentru întrebări generale privind produsele sau serviciile puteţi suna şi la:
Tel.: +40 31 82 43 041 | Fax: +40 31 82 43 040

Contact

Suntem aici pentru dumneavoastră

Visual contact Visual contact

Vă rugăm să exprimaţi mesajul dumneavoastră şi tipul de cerere
Tel.: +40 31 82 43 041 | Fax: +40 31 82 43 040

Attachment (max. 10MB)

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Contact

Vă mulţumim pentru mesaj!

Visual contact Visual contact

Mesajul dumneavoastră este trimis şi va fi procesat în curând.
Departamentul nostru de Cereri Service o să vă contacteze în cel mai scurt timp Pentru întrebări generale privind produsele sau serviciile puteţi suna şi la:
Tel.: +40 31 82 43 041 | Fax: +40 31 82 43 040