ARHITECTURĂ

Competenţă & design

Spirite creatoare în locul gândirii închistate

Pentru noi sustenabilitatea, eficienţa energetică, sustenabilitatea, siguranţa şi calitatea nu sunt numai cuvinte sunătoare - ele exprimă felul în care suntem. Produsele standard bine concepute reprezintă a doua natură pentru TROX şi soluţiile individuale sunt competenţa noastră specială.


Proiectele complexe din ziua de azi necesită procese de planificare integrale. Împreună cu dumneavoastră, inginerii noştri tehnologi dezvoltă soluţii care pot fi integrate în viziunea dumneavoastră asupra construcţiei. Numeroase proiecte în întreaga lume dovedesc că o viziune creativă şi tehnologia pot forma o simbioză, deoarece întregul este mai mult decât suma componentelor sale, aşa cu ştim cu toţii. Suntem mândri că deja am obţinut trei premii "Architektur und Technik" (Arhitectura şi tehnologia) în echipe cu birouri reputate de arhitecţi. Suntem capabili să susţinem această onoare numai în echipe integrale de planificare/proiectare împreună cu dumneavoastră, suplimentar faţă de cooperarea strânsă cu ştiinţa şi propriile noastre capacităţi puternice în Cercetare şi Dezvoltare. 


Privim înainte spre viziunea dumneavoastră ‑ vorbiţi cu noi!

Soluţii individuale - referinţe

Cu viziunile dumneavoastră arhitectonice şi tehnologice, definiţi standardele noastre.

Împreună cu dumneavoastră, discutăm ideile şi dorinţele dumneavoastră şi găsim cea mai bună soluţie de climatizare a încăperilor pentru proiectul dumneavoastră de construcţie. 


Găsiţi referinţe TROX în clădiri în întreaga lume, de exemplu în:


 • Staţii de cale ferată şi aeroporturi
 • Restaurante
 • Hoteluri
 • Clădiri industriale şi laboratoare
 • Spitale
 • Săli de concert
 • Hale comerciale şi expoziţii
 • Muzee
 • Nave
 • Şcoli şi universităţi
 • Stadioane şi săli de sport
 • Tunele

References

Soluţii individuale - exemple de instalare

Conceptele noastre pot fi integrate aproape invizibil sau estetic în orice clădire. Confortul cel mai înalt cu o utilizare eficientă a energiei este contribuţia noastră la viziunea dumneavoastră.

Aici puteţi găsi exemplele noastre de instalare.

Installation Examples

Premii

"Design Plus" pentru unitatea de tratare a aerului X-CUBE


Centrala de tratare a aerului TROX X-CUBE dezvoltată împreună cu Busse-Design + Engineering GmbH este "Design Plus"!


Cu centralele de tratare a aerului X-CUBE, TROX a definit noi standarde. Juriul a concluzionat că X-CUBE este o centrala foarte bine concepută, cu caracteristici convingătoare, cum sunt eficienţa energetică ridicată, igiena incomparabilă, instalarea şi mentenanţa simple, precum şi operarea intuitivă; de asemenea este caracterizată printr-un design clar, necomplicat, aproape arhaic. Un panou de construcţie inovator maschează cadrul; profilurile antracit realizează conturul estetic al întregii unităţi. Totul integrat, o unitate de alimentare 'power station' perfecţionată tehnic şi vizual, concepută pentru toate tipurile de clădiri.


Design Plus, susţinut de ISH, este acordat produselor care combină un concept orientat spre viitor, un design inovator şi o tehnologie eficientă energetic. Acestea sunt valori care reprezintă ISH, cel mai mare târg din lume pentru design de băi, tehnologia condiţionării aerului şi energii regenerabile. Un juriu de experţi înalt calificat evaluează, printre alte caracteristici, calitatea designului, conceptul general, gradul de inovaţie, selecţia materialelor precum şi aspectele tehnice şi ecologice. 

Tipul X-CUBE

Soluţii pentru fiecare tip de clădire

Fie că proiectaţi o clădire convenţională de birouri, o şcoală mică, un stadion sau un hotel de cinci stele, fie o clădire nouă sau recondiţionată, TROX oferă soluţia ideală pentru fiecare tip de clădire, chiar şi pentru zone de sensibilitate ridicată în sectoarele industrial şi de sănătate.


Suplimentar la variantele standard, pot fi dezvoltate individual şi soluţii de sistem, iar designul lor să fie adaptat astfel încât să aveţi cea mai mare libertate posibilă în planificarea/proiectarea clădirii dumneavoastră. În echipe de planificare/proiectare integrale, combinăm ideile dumneavoastră vizionare cu competenţa noastră în condiţionarea aerului şi ventilaţie, astfel încât împreună să putem implementa arhitectura sustenabilă la cel mai înalt nivel.


Aici puteţi afla mai mult despre următoarele subiecte:

Cumpărături de aer
Laboratoare
Hoteluri
Aeroporturi
Şcoli, grădiniţe de zi şi alte instituţii educaţionale
Spitale
Stadioane
Muzee

Seminariile oferite de TROX Academia TROX

Seminariile oferite de TROX

Academia TROX

mai multe

TROX im Einsatz TRANSFORMĂM VIZIUNILE DUMNEAVOASTRĂ ÎN REALITATE! TROX LA MUNCĂ

TRANSFORMĂM VIZIUNILE DUMNEAVOASTRĂ ÎN REALITATE!

TROX LA MUNCĂ

Referinţe şi exemple de instalare TROX

mai multe

TROX life Februar 2013 Revista TROX TROX life

Revista TROX

TROX life

mai multe

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Distribuie pagina

Recomandaţi această pagină

Recomandaţi această pagină prin trimiterea unui link prin mail.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Distribuie pagina

Vă mulţumim pentru recomandare!

Recomandarea dumneavoastră a fost expediată şi va fi primită în curând.


Contact

Suntem aici pentru dumneavoastră

Vă rugăm să exprimaţi mesajul dumneavoastră şi tipul de cerere
Tel.: +40 31 82 43 041 | Fax: +40 31 82 43 040

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Contact

Vă mulţumim pentru mesaj!

Mesajul dumneavoastră este trimis şi va fi procesat în curând.
Departamentul nostru de Cereri Service o să vă contacteze în cel mai scurt timp Pentru întrebări generale privind produsele sau serviciile puteţi suna şi la:
Tel.: +40 31 82 43 041 | Fax: +40 31 82 43 040

Contact

Suntem aici pentru dumneavoastră

Vă rugăm să exprimaţi mesajul dumneavoastră şi tipul de cerere
Tel.: +40 31 82 43 041 | Fax: +40 31 82 43 040

Attachment (max. 10MB)

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Contact

Vă mulţumim pentru mesaj!

Mesajul dumneavoastră este trimis şi va fi procesat în curând.
Departamentul nostru de Cereri Service o să vă contacteze în cel mai scurt timp Pentru întrebări generale privind produsele sau serviciile puteţi suna şi la:
Tel.: +40 31 82 43 041 | Fax: +40 31 82 43 040