SUSTENABILITATE LA TROX | TROX Austria GmbH Reprezentanţa România

SUSTENABILITATE LA TROX


TROX PRESENTS ...

THE 2021 SUSTAINABILITY REPORT

Sustainability is probably the buzzword of our time and it is impossible to imagine the media without it. The awareness surrounding sustainable action long ago ceased to be something that was only relevant for private consumers. Companies are also looking more seriously at how their activities are affecting the environment and the importance of a corporate sustainability concept as part of the corporate culture is growing. 
TROX Sustainability Report 2021 (PDF)

THE 2020 SUSTAINABILITY REPORT

Our efforts to promote sustainability are in line with a key value of our corporate policy, as well as with an important mega trend: health. Healthy people, thanks to good, clean air and a healthy environment.

The many uncertainties of a year shaped by the coronavirus, highlight the true importance of this fundamental value and mega trend. This is why we think of sustainability as an opportunity for TROX to stand out as an employer and a solution provider.


TROX Sustainability Report 2020 (PDF)

THE 2019 SUSTAINABILITY REPORT

TROX has published its first company-wide sustainability report. “Sustainability is not static – on the contrary. Acting sustainably as a company means a continuous, long-term process which we drive forward with new steps and measures years on year,” explains Udo Jung, Managing Director for Distribution, Technology and Production (TROX GmbH). “This report sets out to illustrate what we have achieved so far and how we want to act in future.”
TROX Sustainability Report 2019 (PDF)

Grupul de companii deținute de fundația TROX definește sustenabilitatea ca parte a ADN-ului companiei sale. În calitate de companie consacrată de multă vreme, TROX Austria ne-am pus încrederea în obiectivele pe termen lung, eficiența și inovația, precum și comportamentul responsabil social din 1963. Oferim clienților noștri și societății componente și sisteme care utilizează resursele disponibile în cel mai bun mod posibil, contribuind în același timp la protecția climei de-a lungul întregului lanț valoric. Sustenabilitatea este în centrul modului în care ne desfășurăm activitatea, un factor de creștere și, în același timp, o parte a responsabilității noastre.

CLIMA- NEUTRU PÂNĂ ÎN 2040

Pentru noi, responsabilitatea social, fata de mediu și creșterea profitabilă merg împreună. Acest lucru se datorează faptului că îmbunătățirile continue fac compania noastră cu atât mai viabilă pentru viitor. Este vorba despre mai mult decât economisirea de energie, reducerea consumului de apă și reducerea deșeurilor. Ne orientăm compania către o durabilitate strict aplicată, pentru a ne îndeplini aspirația de a fi neutru din punct de vedere climatic până în 2040, folosind astfel oportunitățile antreprenoriale disponibile pentru un viitor productiv.

17 OBIECTIVE DE DEZVOLTARE DURABILĂ

Ca parte a strategiei noastre de sustenabilitate, ne confruntăm cu vigoare cu cele 17 obiective de dezvoltare durabilă ale ONU. Pentru noi, aceste obiective reprezintă o declarație a responsabilității noastre ca grup de companii globale. Acestea includ obiective pe care le-am considerat întotdeauna importante, cum ar fi dezvoltarea economică durabilă, inovația tehnică, eficiența energetică și, cel mai important, bunăstarea umană.

6 DOMENII STRATEGICE DE ACȚIUNE

Urmărim o abordare a durabilității la 360 ° care cuprinde 6 domenii strategice. Acestea acoperă aproape toate cele 17 obiective de dezvoltare durabilă. Domeniile strategice de acțiune ale TROX se concentrează în mare măsură pe atingerea acestor obiective. În acest fel, dorim să răspundem provocărilor vremurilor noastre și să promovăm în mod activ viața, munca și afacerile durabile.

Câmpuri de acțiune în detaliu

PRODUSE

Amprenta de mediu TROX este în mare parte determinată de produsele în sine. Produsele noastre oferă oamenilor o calitate și o temperatură optima a aerului, precum și o siguranță sporită (protecție împotriva incendiilor). Aici, credem în cicluri de service lungi și eficiență energetică.

PRODUCȚIE

Acordăm o atenție deosebită utilizării corecte a resurselor de energie și apă, evitarea deșeurilor și condiții optime de lucru. Folosim sistemul nostru de producție TROX TPS pentru a îmbunătăți procedurile și aspectele de durabilitate în toate cele 19 unități de producție ale GRUPULUI TROX din întreaga lume.

MOBILITATE ȘI LOGISTICĂ

Ne pasă profund de reducerea consumului de CO2 al transportului nostru de mărfuri și de optimizarea resurselor utilizate în materialele de ambalare. Producem aproape de clienții noștri, transportăm pachete, ne asigurăm că selectăm transportatorii potriviți și optimizăm ambalajul pentru a îmbunătăți mobilitatea.

INFRASTRUCTURĂ

Infrastructura operațională TROX vizează durabilitatea. Utilizarea eficientă a energiei și a apei în clădiri reduce emisiile de CO2 și reduce costurile de operare. Planificăm produsele de la bun început să folosim materiale reutilizabile și să reciclăm ori de câte ori este posibil.

ASPECTE SOCIALE

Angajații noștri sunt cheia implementării strategiei noastre de afaceri și a succesului nostru. Managementul muncii și al sănătății și un concept puternic de instruire pentru angajați promovează în mod durabil angajamentul și deschid potențialul.

RELATII PUBLICE

Pentru noi, comunicarea înseamnă interacțiunea cu clienții, partenerii de afaceri și angajații. Facem parte dintr-o rețea puternică care ne permite să influențăm și să ne implicăm responsabilitățile în reglementări, îndrumări și legi pentru a realiza un viitor care merită trăit.

BREEAM CERTIFICATE

BREEAM (British Research Establishment Environmental Assessment Method) is a certification system, which assesses the overall building concept. BREEAM specifies nine main categories on which your building is evaluated. Credits are awarded and weighted for each category. This results in a final score for the building, in ratings from ‘Pass’ to ‘Outstanding’. Overall, the BREEAM certification is a quality label, it encourages you to focus on sustainability in building design and the environmental impact of products in buildings.

TROX can help towards obtaining these credits in different categories by using our products, in combination with other building components. The TROX-products could contribute and impact in six of those nine main categories.

Download the TROX-brochure for more detailed information.

PROIECTE DE REFERINȚĂ DURABILE LA TROX

HOHO VIENA

Pentru cel de-al doilea zgârie-nori din lemn cel mai înalt din lume, accentul a fost pus pe protejarea mediului și a resurselor. Acesta este un meci perfect pentru aspirația TROX la un nivel ridicat de durabilitate și calitate. Sistemul de aer condiționat sub presiune utilizează componente coordonate de înaltă calitate pentru a asigura că ieșirile de urgență și căile de salvare rămân fără fum în caz de incendiu. Ceea ce face această soluție specială este unitatea de control BUS. Nu numai că economisește costuri de materiale și cabluri, dar rămâne și flexibil.

INTERNATIONAL QUARTER LONDON

International Quarter London reprezintă viitorul muncii. Aici există noi zone comerciale, restaurante, cafenele și apartamente, alături de 25.000 de locuri de muncă noi, unice. Împreună cu arhitectul, TROX a dezvoltat o soluție de climatizare personalizată, complet nouă, pentru clădirea de birouri: SKYBEAM, un convector de răcire cu o flexibilitate unică în lume, la costuri de operare încurajatoare reduse datorită eficienței sale energetice ridicate.

UNIVERSITATEA LEUPHANA DIN LÜNEBURG

Criteriile importante de planificare pentru noul sediu au fost în special construcția durabilă și utilizarea economică a energiei electrice pentru iluminat, ventilație și aer condiționat. A fost ales sistemul de aer condiționat coordonat optim de la TROX. Controlerul central, regulatorul de debit volumic și pasajele de aer ale sistemului de ventilație și aer condiționat asigură condiții ideale de învățare și predare, alături de un consum redus de energie, supape de extracție a fumului și obloane de incendiu.

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://*.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://*.onventis.com http://localhost:63342 http://cerebrum.local", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Distribuie pagina

Recomandaţi această pagină

Recomandaţi această pagină prin trimiterea unui link prin mail.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Distribuie pagina

Vă mulţumim pentru recomandare!

Recomandarea dumneavoastră a fost expediată şi va fi primită în curând.


Contact

Suntem aici pentru dumneavoastră

Vă rugăm să exprimaţi mesajul dumneavoastră şi tipul de cerere
Tel.: +40 31 82 43 041 | Fax: +40 31 82 43 040

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Contact

Vă mulţumim pentru mesaj!

Mesajul dumneavoastră este trimis şi va fi procesat în curând.
Departamentul nostru de Cereri Service o să vă contacteze în cel mai scurt timp Pentru întrebări generale privind produsele sau serviciile puteţi suna şi la:
Tel.: +40 31 82 43 041 | Fax: +40 31 82 43 040

Contact

Suntem aici pentru dumneavoastră

Vă rugăm să exprimaţi mesajul dumneavoastră şi tipul de cerere
Tel.: +40 31 82 43 041 | Fax: +40 31 82 43 040

Attachment (max. 10MB)

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Contact

Vă mulţumim pentru mesaj!

Mesajul dumneavoastră este trimis şi va fi procesat în curând.
Departamentul nostru de Cereri Service o să vă contacteze în cel mai scurt timp Pentru întrebări generale privind produsele sau serviciile puteţi suna şi la:
Tel.: +40 31 82 43 041 | Fax: +40 31 82 43 040