TROX X-TAIRMINAL - Sistemul de management pentru sisteme de ventilatie, reinventat

înapoi la prezentarea generală
data

24-04-2017

rubrică

presă / produseLa ISH 2017 TROX a prezentat inca odata, sub tema "Principiul TROX", o serie de inovatii si optimizari aduse sistemelor, unitatilor si componentelor sale.


Retele mondiale – sisteme interconectate

Procesul de urbanizare in continua crestere este insotit de necesitatea de adaptare constanta a cladirilor si schimbarea destinatiilor acestora. In consecinta TROX a dezvoltat o serie de sisteme integrate pentru conditionare si ventilare, care pot raspunde in timp real cerintelor de schimbare. Acestea asigura furnizarea calitatii aerului precum si siguranta maxima a cladirii deci, independenta in exploatare a constructiei.

X-TAIRMINAL intr-o prezentare generala atotcuprinzatoare

Nu prea exista un alt tip de cladire cu o astfel de varietate de camere si incaperi cu utilizare diferita, precum un hotel. Fie apartamente, sali de intalnire, spa sau restaurante - conditiile de interior trebuie sa fie adaptate in mod constant la numarul de ocupanti si la cerintele individuale de confort ale clientilor. Protectia impotriva incendiilor este de o importanta deosebita in hoteluri. Cu toate acestea, functionarea economica constituie de asemenea, o problema de baza. Acest know-how este aplicat de TROX in toate tipurile de cladiri.

X-TAIRMINAL este un sistem nou dezvoltat pentru administrarea sistemelor de aer conditionat si ventilatie, inclusiv centrale de tratare aer, regulatoare de debit, controlere de camera, senzori si echipamente de protectie la foc; toti parametrii sunt afisati centralizat si ofera o imagine clara. Aceasta sigura faptul ca debitul de aer poate fi adaptat rapid cerintelor iar sistemul poate reactiona prompt in caz de alarma. Interfata utilizatorului poate fi parcursa cu ajutorului unui web broswer, care permite schimbarea modurilor de operare si variabilelor independent de sistemul BMS central. Functia de administrare a alarmei superioare aloca in mod clar datele la locatia respectiva de avarie.

Toate sistemele TROX de control si reglare pot fi monitorizate, controlate si reglate cu X-TAIRMINAL:

X-CUBE control: subsistemul de control asigura o gestionare a aerului extrem de functionala si eficienta din punct de vedere energetic cu un confort de neegalat in centrala de tratare aer X-CUBE.

X-AIRCONTROL: este responsabil local si pentru reglajul zonelor. Reglarea individuala a camerei poate fi efectuata in functie de temperatura, calitate si grad de ocupare.

TROXNETCOM: constituie sistemul de control al solutiilor complexe de protectie impotriva incendiilor in cladiri. Toate informatiile relevante pentru protectia la foc si pentru extragerea fumului sunt citite si coordonate printr-o interfata centrala.

X-FAN-Control:  convertizorul de frecventa testat si certificat (EN 1201-3: 2015) controleaza ventilatoarele de extragere a fumului. Este posibila o reglare simpla si sigura a vitezei in timpul functionarii convertizorului de frecventa, chiar si in timpul procesului de extragere a fumului, precum si o reglare usoara cu ajutorul unui dispozitiv optional de masurare a debitului.

LABCONTROL: sistemul de control s-a dovedit benefic de-alungul anilor, in multe zone cu cerinte de securitate ridicata. LABCONTROL se aplica atunci cand este necesara obtinerea bilanturilor incaperilor si a presiunilor spatiului in cei mai scurti timpi de raspuns posibili si cu o coordonare perfecta intre toate sistemele. Partea centrala o constutuie sistemul EASYLAB, care detecteaza automat toate componentele instalate si ofera conectivitate pentru o varietate larga de sisteme bus. Sistemul este adaptabil in asa fel incat modificarile pe termen scurt  in utilizare sau extindere nu necesita neaparat o noua punere in functiune. Este posibila chiar si o conexiune cu controlerul camerei X-AIRCONTROL de exemplu pentru reglarea temperaturii, calitatii aerului si umiditatii. Pentru nivel de confort maxim.


X-TAIRMINAL este un sistem inteligent pentru afisarea configuratiei specifice proiectului a sistemelor de ventilatie si de protectie la incendii; este recomandat in special pentru proiecte mici si medii.X-TAIRMINAL permite utilizatorilor sa afiseze si sa analizeze toti parametrii pentru sistemele de ventilare si conditionare a aerului, de exemplu sa recunoasca tendintele.X-CUBE control

X-AIRCONTROL

Convertizor de frecventa X FAN-Control

Sistemul LABCONTROL consta din componente  proiectate pentru conditii speciale in zone sensibile, precum laboratoare si camere curate.

Informatii detaliate despre toate noutatile din 2017 se vor regasi in brosura noastra.

production {"X-Frame-Options"=>"SAMEORIGIN", "X-XSS-Protection"=>"1; mode=block", "X-Content-Type-Options"=>"nosniff", "X-Download-Options"=>"noopen", "X-Permitted-Cross-Domain-Policies"=>"none", "Referrer-Policy"=>"strict-origin-when-cross-origin", "Content-Security-Policy"=>"frame-ancestors 'self' https://api.scrivito.com https://punchoutcommerce.com https://www.trox.de https://trox-extern.com https://psp40.onventis.com https://psp22.onventis.com https://trox4u.troxgroup.com", "Strict-Transport-Security"=>"max-age=31536000; includeSubDomains", "Content-Type"=>"text/html; charset=utf-8"}

Distribuie pagina

Recomandaţi această pagină

Recomandaţi această pagină prin trimiterea unui link prin mail.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Distribuie pagina

Vă mulţumim pentru recomandare!

Recomandarea dumneavoastră a fost expediată şi va fi primită în curând.


Contact

Suntem aici pentru dumneavoastră

Vă rugăm să exprimaţi mesajul dumneavoastră şi tipul de cerere
Tel.: +40 31 82 43 041 | Fax: +40 31 82 43 040

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Contact

Vă mulţumim pentru mesaj!

Mesajul dumneavoastră este trimis şi va fi procesat în curând.
Departamentul nostru de Cereri Service o să vă contacteze în cel mai scurt timp Pentru întrebări generale privind produsele sau serviciile puteţi suna şi la:
Tel.: +40 31 82 43 041 | Fax: +40 31 82 43 040

Contact

Suntem aici pentru dumneavoastră

Vă rugăm să exprimaţi mesajul dumneavoastră şi tipul de cerere
Tel.: +40 31 82 43 041 | Fax: +40 31 82 43 040

Attachment (max. 10MB)

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Contact

Vă mulţumim pentru mesaj!

Mesajul dumneavoastră este trimis şi va fi procesat în curând.
Departamentul nostru de Cereri Service o să vă contacteze în cel mai scurt timp Pentru întrebări generale privind produsele sau serviciile puteţi suna şi la:
Tel.: +40 31 82 43 041 | Fax: +40 31 82 43 040